Gezond alternatief voor Ozempic

Een gezond alternatief voor Ozempic, bestaat dat? In de media lees je regelmatig over het gebruik van Ozempic als afslankmiddel. Steeds vaker hoor je ook over de nadelige bijwerking. Daarom ben ik op zoek gegaan naar verschillende oplossingen die niet direct farmaceutisch zijn. Deze interesse is ontstaan door mijn opleiding tot sensitherapeut.

In de opleiding tot sensitherapeut hebben we geleerd disbalans in het lichaam te behandelen met een holistische aanpak. Vanuit deze optiek ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die gezonder is. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse mogelijkheden nader bestudeerd. Zo kwam ik ook uit bij ACREN Clinics waar men het supplement LIVER COMPLEX E gebruikt ter verbetering van de bloedkwaliteit. Dit is belangrijk voor de PRP behandelingen die zij verzorgen. 

                            liver complex e

Vetverbranding 

Een aangename bijwerking van LCE is dat de vetverbranding van overtollig vet wordt gestart, zonder dat de spiermassa wordt aangetast. Je kunt hierbij denken aan hardnekkig vet in de buikholte, op de heupen en je bovenbenen. Wellicht ben je al jaren aan het diëten en val je af, maar niet op de plaatsen waar je het graag zou willen.

Het jojoën is jou waarschijnlijk niet onbekend en is dan ook zeer frustrerend. Met een groep van tien mensen zijn we de proef gestart en ga ik de resultaten met jullie delen. De deelnemers aan de proef zijn zeer uiteenlopend van leeftijd, geslacht en lichaamsbouw.

Ervaring tot nu toe

De deelnemers blijven hun normale levenspatroon volgen, waardoor het goed wordt wat het effect van LIVER COMPLEX E is. Het is niet de bedoeling om meer te gaan bewegen of anders te eten.

De totale kuur bestaat uit 90 dagen, waarbij de eerste 30 dagen je lever wordt gereinigd. Je merkt daar niet zo veel van, hooguit een iets andere kleur van je ontlasting en urine. Vanaf een dag of 40 begin je te merken dat je kleding wat ruimer gaat zitten. Rond dag 60 merk je dit veel nadrukkelijker. 

Hoe lang je de kuur dient te volgen hangt af van de hoeveelheid vetmassa die er te verbranden is. Sommige deelnemers zijn nu gestart met het onderhoudstraject, waarbij zij in plaats van 2 capsules per dag,  er slechts 1 innemen bij het ontbijt.

Binnenkort werken we deze blog weer bij. 

Groetjes, Tamara (Truus voor intimi)
 

Reacties